• DOD v SOŠ J. A. BAŤU v Partizánskom


          • Dňa 30. 11. 2023 sa naši deviataci zúčastnili DOD v SOŠ J. A. Baťu v Partizánskom.
            V sprievode pani učiteľky z tejto školy prešli takmer všetkými  triedami, učebňami, ateliérom. Zoznámili sa s jednotlivými študijnými a učebnými odbormi. Veľmi ocenili, že sa mohli porozprávať s učiteľmi a žiakmi tejto školy, ktorí ochotne odpovedali na ich otázky. 
            Súčasťou DOD bolo aj predstavenie firiem, ktoré so školu spolupracujú v rámci duálneho vzdelávania. Boli sme milo prekvapení našimi bývalými žiakmi, akí sú spokojní v tejto škole a akí sú úspešní.
            Spolu so žiakmi sa bola pozrieť v škole aj matka jedného nášho deviataka. Pri spätnej väzbe uviedla, že účasť na tomto podujatí im pomôže pri rozhodovaní sa pri výbere strednej školy ich syna.
            Tento DOD bol pre našich deviatakov prínosom. Dúfame, že všetci nájdu tú správnu cestu a správne sa rozhodnú o svojej budúcnosti. -jk-

          • Korčuliarsky kurz 1.A a 3.A

          • Posledný novembrový týždeň naši prváci a tretiaci absolvovali korčuliarsky kurz. Prvé nesmelé kroky, pády na ľade vystriedali nebojácne korčuliarske jazdy, hokejové prihrávky, hry. Tretiaci nám ukázali jazdu na ľadovom dopravnom ihrisku ale ani prváci sa nenechali zahanbiť. Po usilovnom tréningu to zvládli všetci na jednotku!Úspešné ukončenie kurzu trenéri HK ISKRA ocenili  Ľadovým diplomom a medailou. Tešíme sa, že nám rastie nová hokejová reprezentácia.  

             

             

    • Kontakty

  • Fotogaléria

      zatiaľ žiadne údaje